Posted by: kpmn | May 21, 2008

BBQ Potluck (24th May 2008)

Sembang Pasai BBQ Potluck

…salam sejahtera semua… ni nak cerita sikit,

 NANA dan LINA tiba-tiba teringin nak

buat BBQ. Jadi piqiak pi piqiak mai, ok lah

jatuh 24 Mei, Sabtu 

ini, pukui 3.30 petang, kami akan mulalah BBQ apa yang ada, ingat2

kami nak buat ayam sikit , baked potato sikit,

 kuih2 ringan sikit plus juga kami sediakan

air punch campuran rahsia kami sikit,…lepaih tu kami

pun teringat kalau ada sapa-sapa saja yang

nak join sama, lagi cantik. Kami akan sediakan dua tempat

bakar BBQ. Rasanya lebih elok kalau

 ayam/daging/seafood yang akan dibawa nanti

dibakar (oven) ½ masak dulu, jimat masa BBQ

nanti. Harap2 tak ujan ribut lah, tapi not to

risau, nanti kami pacakkan khemah

gazebo argos (Kak Lina hang pa dah sambaq masa sale ari tu),  

…apa lagi nak kata?…aaaaa…oklah kot!, harap2 ramai

yang datang…Oh yes! Kalau boleh, bawa juga

tikaq dan …mmmm…..apa2lah yang patut,

senang cerita!…

 

 

 

NANA & LINA

 

1C Wilberforce Road

07985358844 (lina)

07786502436 (nana)

455489 (rumah)

 

Posted by Nana & Kak Lina


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: